Inredningstips

Ibland kan man verkligen köra fast i sin möblering… Vi hör ofta hur ett kärt gammalt arvegods tycks krocka med det nya man vill köpa eller hur soffan bara har en given placering i rummet. Låt oss hjälpa dig att hitta nya lösningar!

Våra säljare har stor erfarenhet av inredning och bra verktyg. Vi jobbar med hela det utbud av möbler som våra leverantörers kollektioner erbjuder samt att vi har möjlighet att specialgöra inredning genom det egna snickeriet!

I butiken ägnar vi all den tid som behövs för att du ska hitta en möbel eller produkt som känns rätt. Om du vill ha ytterligare hjälp, du kanske har ett helt hem att möblera, rekommenderar vi att du bokar ett hembesök!

Då kommer den säljare/inredare som du har etablerat kontakt med hem till dig. Ni går tillsammans igenom det som du vill förändra. Han/hon tar mått och antecknar idéer och dina önskemål för att sen återvända till butiken och fortsätta arbetet med att ta fram ett förslag på vilka möbler eller annan inredning som skulle passa ditt hem. Det kan kännas tryggt att få ett möbleringsförslag från någon som har sett hur det ser ut på plats och det genererar ofta i att man hittar det där lilla extra!

Ett hembesök inkl. färdigt möbleringsförslag kostar:
Inom 4 mil; 1.490:- inkl. moms
Inom 8 mil; 1.990:- inkl. moms
Kostnaden drar vi sen av om du handlar för mer än 25.000:-

Möbler som du beställer skickas direkt från tillverkaren till oss. Vi tar emot dem och kontrollerar att det inte är några transportskador, att alla varor är med och märker av varan med ditt namn. Därefter ringer vi direkt och talar om att möblerna finns för avhämtning.

Om du vill ha hjälp med att få hem dina varor kan vi ordna med hemkörning. Kostnaden för denna tjänst beror på var du bor samt om vi behöver skicka en eller två chaufförer. Generellt kör en chaufför som kan komma att behöva bärhjälp av dig vid tunga eller skrymmande leveranser. Detta gör vi upp i samråd med dig när du bokar leverans.

Vi är måna om att lämna över våra produkter på bästa sätt och ser alltid till att de kommer på plats hos dig. Vi ställer inga möbler utanför ditt hem.

Du kan enkelt betala din order och transport vid leverans med de vanligaste bankkorten. - Ett bekvämt sätt att köpa möbler!

I samarbete med Handelsbanken Finans och Santander kan vi erbjuda dig som privatkund en räntefri avbetalning på 6 eller 12 månader. Ansökan görs i butiken när du beställer dina varor och du börjar betala först när du har fått dina varor. De kostnader som tillkommer är en uppläggningsavgift på 295:- som endast debiteras på första fakturan samt en faktureringsavgift på 25:- vid varje betalningstillfälle. Du kan när som helst välja att göra en extra stor månadsbetalning eller att betala av hela beloppet!