intro

Välkommen till en kreativ och rolig arbetsplats! Vi söker en händig och stark möbelsäljare som även kan sköta lager, monteringar & leveranser. 


ARBETSBESKRIVNING: I arbetet ingår att sköta in- och utleveranser, lagerarbete, monteringar, butiksförsäljning av möbler och inredning, serviceärenden, orderhantering, telefon- och mejlkorrespondans, prismärkning, möblering, kundbesök, skötsel av butiken samt att vara behjälplig med alla de olika göromål som kan uppkomma inom både butik- och snickeridel. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och en representant för Möbelkvalitén.

OMFATTNING:Tjänsten omfattar heltid, 100%. Arbetstiden fördelas på 4 vardagar/ vecka samt varannan lördag - söndag. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning innan den vid båda parters samtycke övergår till en fast anställning.

KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som; har körkort och egen bil, är serviceinriktad och säljorienterad, kan uttrycka dig väl i tal och skrift, har ett intresse av möbler och inredning, är i god fysisk form - tunga lyft förekommer dagligen, är teknisk och händig, kan agera i linje med företagets policy i alla arbetsmoment, uttryckssätt, klädsel och användning av sociala medier, är en lagspelare - hos oss är ALLA nyckelpersoner och vi måste kunna samarbeta väl, har en stor portion humor och lätt till skratt - det ska vara roligt att vara på jobbet! 

Ingen specifik utbildning krävs. Vi söker dig som tycker om att arbeta, har lust till att lära och ett sunt förnuft! Välkommen att mejla ditt CV med bild till: ann@mobelkvaliten.se                                                                                   


Tjänsten

Arbetsbeskrivning, omfattning och kvalifikationer

Det egna snickeriet - Här tillverkar vi exklusiva kök, inredningar och möbler helt efter kundens önskemål.  

snickeri

Det egna snickeriet

Ingen dag är den andra lik - Här fotar vi den egna sängkollektionen "Nygård". Ett naturligt val när hästen själv får välja!

elite med häst

Ingen dag är den andra lik

Stilfulla möbler till personliga hem - Här visas produkter från svenska "Englesson" - en leverantör som vi har ett nära samarbete med och vars möbler är väl representerade i butiken med allt från matgrupper till sängar.

Englesson miljöbild

Vi förmedlar stilfulla möbler till personliga hem

En trivsam arbetsmiljö - Bilden är tagen från övervåningens balkong med en vy ut över infarten från Gamla Strängnäsvägen och den egna lilla sjön. 

vy från balkongen

En trivsam arbetsmiljö!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ann mejladress

Kontakta oss via melj på adressen  ann@mobelkvaliten.se