Ansökan Kontor

Vill du arbeta hos oss? Vi erbjuder ett stimulerande deltidsarbete i en vacker miljö.

KONTORSASSISTENT HALVTID - Möbelkvalitén köper in och säljer möbler, samt tillverkar kök och inredningar, till privatkunder och företag. Kring verksamheten finns en mängd tillhörande administrativa sysslor som vi nu behöver din hjälp med då nuvarande medarbetare på tjänsten snart ska gå i pension.

Anställningen omfattar diverse kontorsgöromål såsom löpande bokföring med månadsavstämning, kund- och leverantörsreskontra, vara behjälplig vid bokslut, sköta om kundregister mm.                                                                                                                                              Vi använder Visma Administration 500 och Excel som arbetsprogram. 

Vi söker dig som är noggrann och tycker om ordning och reda, har lust till och lätt för att lära, har körkort (för transport till och från arbetet- begränsad kollektivtrafik) har en stor portion humor och lätt till skratt - det ska vara roligt att vara på jobbet! Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav.

Tveka inte att skicka in din ansökan med personligt brev, bild och meritförteckning till ann@mobelkvaliten.se nu!

Sista ansökningsdag är den 8 april.

  

Kontorsassistent

Kontorsassistent  - Vi söker dig som vill arbeta halvtid med administrativa kontorsgöromål.  

Familjeföretag - Möbelkvalitén drivs av familjen Lindersson tillsammans med ett gäng skickliga medarbetare. Välkommen att bli en del av vår stora familj du också :-)

familj

Möbelkvalitén är ett familjeföretag i andra generationen. 

Det egna snickeriet - Här tillverkar vi exklusiva kök, inredningar och möbler helt efter kundens önskemål.  

snickeri

Det egna snickeriet

Ingen dag är den andra lik - Här fotar vi den egna sängkollektionen "Nygård". Ett naturligt val när hästen själv får välja!

elite med häst

Ingen dag är den andra lik

Stilfulla möbler till personliga hem - Här visas produkter från svenska "Englesson" - en leverantör som vi har ett nära samarbete med och vars möbler är väl representerade i butiken med allt från matgrupper till sängar.

Englesson miljöbild

Vi förmedlar stilfulla möbler till personliga hem

En trivsam arbetsmiljö - Bilden är tagen från övervåningens balkong med en vy ut över infarten från Gamla Strängnäsvägen och den egna lilla sjön. 

vy från balkongen

En trivsam arbetsmiljö!