intro

Välkommen till en kreativ och rolig arbetsplats! Vi erbjuder en tjänst i ett team där vi brinner för vacker design och försäljning av densamma.

Du skriver enklast ut texten nedan genom att gå till förstasidan och öppna ANNONSER >>. Där ligger den som en separat pdf-fil. 

ARBETSBESKRIVNING: I arbetet ingår försäljning, offerering, orderhantering, telefon- och mejlkorrespondans, hantering av in- och utleveranser samt serviceärenden, prismärkning, möblering och dekoration, montering, lagerarbete, transporter, kundbesök, skötsel av butiken samt att vara behjälplig med alla de olika göromål som kan uppkomma inom verksamheten. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och en representant för Möbelkvalitén.

OMFATTNING:Tjänsten omfattar heltid, 100%. Arbetstiden fördelas på 4 vardagar/ vecka samt varannan lördag - söndag. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning innan den vid samtycke direkt övergår till en fast anställning.

KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som; har körkort och egen bil, är serviceinriktad och säljorienterad, kan uttrycka dig väl i tal och skrift, har ett gediget intresse av möbler och inredning, behärskar enklare dataprogram (Indesign är meriterande), är i god fysisk form - tunga lyft förekommer dagligen, är teknisk och händig, är en lagspelare - hos oss är ALLA nyckelpersoner och vi måste kunna samarbeta väl, trivsel värdesätts högt, kan agera i linje med företagets policy i alla arbetsmoment samt uttryckssätt, klädsel och användning av sociala medier, har en stor portion humor och lätt till skratt - Det ska vara roligt att vara på jobbet!                                                                                     Erfarenhet av försäljning och detaljhandel är meriterande.


Tjänsten

Arbetsbeskrivning, omfattning och kvalifikationer

Det egna snickeriet - Här tillverkar vi exklusiva kök, inredningar och möbler helt efter kundens önskemål.  

snickeri

Det egna snickeriet

Ingen dag är den andra lik - Här fotar vi den egna sängkollektionen "Nygård". Ett naturligt val när hästen själv får välja!

elite med häst

Ingen dag är den andra lik

Stilfulla möbler till personliga hem - Här visas sommarens kampanjvaror från svenska "Englesson" - en leverantör som vi har ett nära samarbete med och vars möbler är väl representerade i butiken med allt från matgrupper till sängar.

Englesson miljöbild

Vi förmedlar stilfulla möbler till personliga hem

En trivsam arbetsmiljö - Bilden är tagen från övervåningens balkong med en vy ut över infarten från Gamla Strängnäsvägen och den egna lilla sjön. 

vy från balkongen

En trivsam arbetsmiljö!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ann mejladress

Tveka inte att mejla ditt CV med personligt brev och bild till: ann@mobelkvaliten.se senast den 24 september!